Kingo Cup

Kingo Cup er en uge med sportsturneringer for børn og unge i alderen 8-18 år, som Kingos Kirke har afholdt hver sommer siden 1996 i samarbejde med forskellige lokale samarbejdspartnere.

Den ligger hvert år i den første uge i skolernes sommerferie og bliver afviklet på Nørrebro.

Turneringen rummer typisk fodbold-, hockey- og høvdingebold-turneringer og er opdelt i forskellige aldersgrupper for de 8- til 18-årige. Den afsluttes med præmieoverrækkelse i kirkehaven ved Kingos Kirke.

Kingo Cup 2024

Kingo Cup 2024 afvikles i Mimersparken på Nørrebro fra mandag den 1. til torsdag den 4. juli. Det bliver fire dage med fodbold- og høvdingebold-turneringer samt blandede konkurrencer i hold. Se programmet for Cup'en.

Man tilmelder sig ved hver af turneringernes start – så er man med. Man kan være med til én eller flere turneringer – det vælger man selv – vær bare opmærksom på at turneringerne er opdelt efter forskellige aldersgrupper.

Kingo Cup 2024 er arrangeret i samarbejde med Ungecenter Ydre Nørrebro og Den bemandede legeplads i Mimersparken og er desuden støttet af Nørrebro Lokaludvalg.

Du kan også følge Kingo Cup på Facebook

For mere info skriv da til Camilla Alegre, karrésekretær i Kingos Kirke, på cva@km.dk